kantoor


Abe Advocaten staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme. Het kantoor is gespecialiseerd in personen- en familierecht en het strafrecht en is met vestigingen in Heerenveen en Drachten altijd dichtbij. Abe Advocaten staat met haar juridische adviezen enkel particulieren bij.

Abe Advocaten is een energiek en betrokken kantoor waar úw belangen voorop staan. Onze voornaamste taak is dan ook het verwezenlijken van het beste resultaat voor u. Om dat te bereiken staat kennisontwikkeling hoog in het vaandel bij ons. Tevens is begrijpelijkheid een belangrijke pijler van Abe Advocaten. We willen namelijk dat u begrijpt waar we mee bezig zijn. Het gaat tenslotte om u!

Wilt u meer weten over ons kantoor of hoe wij u van dienst kunnen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen of langs komen bij één van onze vestigingen.

Met ingang van 1 maart 2016 is Abe Advocaten, evenals Arie Brink Advocaten, een onderdeel van Brink en Brink B.V. Indien u een juridisch advies nodig heeft op een ander rechtsgebied dan het personen- en familierecht of het strafrecht, kijk dan eens op www.ariebrinkadvocaten.nl

Openingstijden

Ons kantoor is geopend maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur – 17.00 uur.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Abe advocaten. Uiteraard kunt u altijd een open sollicitatie sturen naar info@abeadvocaten.nl.