verdachte


Bent u aangehouden door de politie, heeft u een dagvaarding ontvangen of heeft u een strafbeschikking gekregen? U kunt voor advies en bijstand terecht bij Abe Advocaten. We gaan dan samen aan de slag om u zo goed mogelijk voor te bereiden op dat wat komen gaat. Abe Advocaten kan u adviseren in wat u moet zeggen, kan getuigen (laten) oproepen en kan uw verdediging voeren tijdens de rechtszitting.

Indien u een strafbeschikking heeft gekregen en u twijfelt wat u moet doen, dan kunt u (voordat u de transactie aanvaardt of verwerpt) het beste eerst contact opnemen met een van de advocaten van Abe Advocaten.

In beslag genomen rijbewijs

Indien uw rijbewijs in beslag is genomen terwijl u dit niet kunt missen, dan kan Abe advocaten een klaagschrift voor u indienen bij de rechtbank. In het klaagschrift komt te staan waarom u van mening bent dat het rijbewijs ten onrechte in beslag is genomen, dan wel waarom u vindt dat het rijbewijs aan u teruggegeven dient te worden. Indien de politie andere spullen in beslag heeft genomen, dan kan Abe Advocaten namens u een klaagschrift ex artikel 552a Sv indienen.

Mocht u andere of aanvullende vragen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vingerafdruk